Thuis

Hubei Chenyu Photoelectric Technology Co., Ltd.

China Hubei Chenyu Photoelectric Technology Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Hubei Chenyu Photoelectric Technology Co., Ltd.

1 2 3 4
Hubei Chenyu Photoelectric Technology Co., Ltd. Hubei Chenyu Photoelectric Technology Co., Ltd. Hubei Chenyu Photoelectric Technology Co., Ltd. Hubei Chenyu Photoelectric Technology Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : CY
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 90% - 100%

Is photoelectronic de Technologieco. van Hubeichenyu, Ltd een high-tech onderneming belast met systematische en strategische onderzoek en ontwikkeling van optoelectronic apparaten. Het bedrijf wordt gevestigd in Aier-de Bouw, Xian'an-District, Xianning-Stad. Het is hoofdzakelijk bezig geweest met het onderzoek, de verkoop en de technische diensten van optische communicatie subsystemen voor optische passieve componenten. De producten zijn hoofdzakelijk optische golfgeleider passieve componenten zoals vlakgolfgeleidertype optische splitser (PLC splitser), opgestelde golfgeleidergrating (AWG) en miniatuur regelbare demper (MEMS VOA).
Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf geavanceerde R&D-laboratoria en productproductielijnen gevestigd, die een groot aantal beroeps van uitstekende kwaliteit aantrekken. Het bedrijf heeft altijd groot belang aan de investering in productonderzoek en ontwikkeling gehecht, en de sterke onderzoek en ontwikkelingssterkte heeft bescherming voor de ontwikkeling van het bedrijf geboden. De producten zijn erkend door de industrie.
Het bedrijf heeft nu high-tech materiaal zoals PLC koppeling, FA-productie, en de optische proefsystemen van Agilent. Momenteel, heeft het bedrijf een industriële productieschaal met een jaarlijkse productiecapaciteit van 1,8 miljoen kanalen.
Als exportgericht bedrijf, meer dan worden 85% van onze producten in het buitenland verkocht, zoals India, de V.A.E, Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten, Zuid-Korea, Rusland, enz. De producten worden wijd gebruikt in telecommunicaties, radio en televisie, machtstechniek, en anderen. de industrie.
„Strikt, waarheid-zoekt, en is voortreffelijkheid die,“ ons industrieel doel de vechten. Het bedrijf dringt eerst op de kwaliteit aan, allen voor het de dienstprincipe van de klant, en bouwt een een correct kwaliteitsbeheersysteem en systeem van de marktdienst op. Het bedrijf heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem, de certificatie van het Bandproduct etc. overgegaan. Het bedrijf van het productontwerp, die volgens klantenservice overeenkomstig het ISO9001-kwaliteitssysteem, Thaise productcertificatie en Telcordia en andere binnenlandse en internationale normen voor strikte controle vervaardigen, klanten van prima technologie, prima producten en de prima dienst te voorzien.

 

Contactgegevens
Hubei Chenyu Photoelectric Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jade

Tel.: 8618602720121

Fax: 86-715-8041577

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)